Upiši diplomski Studij dizajna!

Upiši diplomski Studij dizajna!

Prijave za dodatne provjere za upis studenata u prvu godinu Diplomskog studija obavljat će se elektronskim putem upisivanjem podataka u obrazac na internetskoj stranici Odsjeka - Studij dizajna www.studijdizajna.com. Prijave se podnose  od 11. do 18. rujna 2023. godine do 12:00 sati (podne). U navedenom razdoblju obrazac za prijave biti će dostupan na internetskoj stranici Odsjeka - Studij dizajna.

Tridesetpetogodišnja tradicija obrazovanja koja je stvorila scenu dizajna u Hrvatskoj potvrđuje da je zagrebački Studij dizajna Arhitektonskog fakulteta jedina ustanova u Hrvatskoj koja nudi sveobuhvatni, interdisciplinarni program, a koji pokriva široka područja; od dizajna vizualnih komunikacija, interakcija i usluga, sve do industrijskog/produkt dizajna. Pored toga, program Studija dizajna svojim studentima omogućuje suvremeni pristup obrazovanju kroz kritičke (spekulativne) prakse, prostore izvedbe (scenografija, interijer), socijalni i inkluzivni dizajn, participativne prakse, dizajn igrifikacija, upravljanje dizajnom, a nastava se često realizira kroz projektnu suradnju s gospodarskim, kulturnim i javnim/civilnim sektorom.

Studij dizajna njeguje individualni pristup obrazovanju, potičući kritičko mišljenje i akademsko istraživanje, a pored nastavnog programa taj se pristup realizira i kroz radionice, izložbe, natječaje, te međunarodnu i Erasmus+ suradnju.

Pored intenzivnih aktivnosti na samom studiju, upijaj i budi dio vibrantne dizajn scene Zagreba koja voli i živi dizajn, što pokazuje brojnim dizajnerskim festivalima, izložbama i događanjima.

Upute za razredbeni postupak:
https://www.studijdizajna.com/sites/default/files/objave/upute_za_upis_diplomski_23-24.pdf

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje