Tvornica dobre hrane - natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta proizvoda

Tvornica dobre hrane raspisuje i provodi pozivni studentski natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta proizvoda - hrane za kućne ljubimce u suradnji s Umjetničkim akademijama, Grafičkim fakultetom i Studijem dizajna. Natječajni radovi, prijave i pripadajuća dokumentacija trebaju stići do 01.06.2019.

Svrha natječaja je dobiti ukupni vizualni identitet proizvoda - ambalaže hrane za kućne ljubimce i kvalitetno ime proizvoda (brand).

Na Natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani natjecatelji pojedinačno ili u timovima. Nakon primitka svih prijava Raspisivač natječaja će na temelju prijedloga ocjenjivačkog suda odabrati 3 najbolja natječajna rada čijim će autorima dodijeliti nagrade.

Na natječaj se mogu javiti studenti svih umjetničkih fakulteta, likovnih akademija i fakulteta s umjetničkim i dizajnerskim usmjerenjima u Republici Hrvatskoj.

Natječajni radovi, prijave i pripadajuća dokumentacija trebaju stići do 01.06.2019. na adresu Raspisivača: Poduzetnička zona III, 33 000 Virovitica, bez obzira na način dostave. Natječajni radovi koji stignu nakon propisanog roka za primanje radova ili ne zadovoljavaju Opće uvjete Natječaja, bit će isključeni iz Natječaja odnosno ocjenjivanja.

Broj radova koje pojedini natjecatelj može dostaviti nije ograničen.