Srijeda na Studiju dizajna

Tomislav_Knezovic_na_Studiju_dizajna_1

U srijedu 31. 5. 2017. ugostili smo Tomislava Knezovića, koji je održao predavanje pod nazivom „prostoria + dizajn = komunikacija proizvođača + dizajnera”.

Gospodin Knezović prisutnim je studentima iznio vlastita iskustva u proizvodnji madraca, suradnji s dobavljačima i kontaktima s kupcima. Ljubav prema proizvodnji tapeciranog namještaja kao pokretačka snaga, želja za proizvodnjom inovativnih proizvoda i dokazivanje kako u svojoj zemlji imamo vrhunske profesionalce koji su u stanju osmisliti odličan proizvod – rezultira pokretanjem projekta „prostoria”, koji u svoju viziju, misiju i poslovni model u potpunosti ugrađuje partnerski odnos s dizajnerima. Uspješna priča počinje 2011., kada su ostvareni svi tehnički preduvjeti da tvornica krene u probni rad najmodernijom tehnologijom. Od tada tvrtka naveliko popularizira dizajnerski namještaj s potpisom hrvatskih dizajnera. Sinergija kvalitetnog dizajnera te proizvođačā entuzijastā uvjet je za njihov uspjeh, uspjeh njihovih proizvoda i zajednice u kojoj djeluju. Za gospodina Knezovića dizajn je način života i velik gospodarski pokretač. 
 
Profesor Mladen Orešić zahvalio je uime Studija dizajna gospodinu Knezoviću na gostovanju i inspirativnom predavanju te izrazio zadovoljstvo činjenicom da su većinu proizvoda tvrtke prostoria oblikovali dizajneri koji su svoje formalno obrazovanje stekli upravo na Studiju dizajna.

Tomislav_Knezovic_na_Studiju_dizajna_2
Tomislav_Knezovic_na_Studiju_dizajna_3
Tomislav_Knezovic_na_Studiju_dizajna_4
Tomislav_Knezovic_na_Studiju_dizajna_5
Tomislav_Knezovic_na_Studiju_dizajna_6
Tomislav_Knezovic_na_Studiju_dizajna_7
Tomislav_Knezovic_na_Studiju_dizajna_8
Tomislav_Knezovic_na_Studiju_dizajna_9
Tomislav_Knezovic_na_Studiju_dizajna_10