Samsung INSPIRED BY YOU kreativni projektni natječaj

Poštovani,

Za klijenta Samsung u suradnji sa BURO. portalom koji spaja luksuznu modu, ljepotu, lifestyle i kulturu pokrenuli smo projekt INSPIRED BY YOU u sklopu platforme STUDIO 22.

Ove sezone STUDIO 22 izlazi s potpuno novim fokusom, a ovaj put sve je oko umjetnosti, dizajna i gadgeta. Kako bismo naglasili koliko nas tehnologija oko nas može inspirirati, organiziramo natječaj koji će potaknuti umjetnike da pokažu svoju kreativnu stranu dok dizajniraju gadget za novi Samsung Galaxy Z Flip4 pametni telefon: https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-z-flip4/

Nagradni natječaj izazvat će umjetnike i dizajnere da kreiraju gadget za novi Galaxy Z Flip4 uz pomoć specifikacija telefona i nacrta kako bi im bilo lakše smisliti ideje koje su i funkcionalne i moderne za korisnike.

Gadget može biti inspiriran nosivim dodacima (prikačenim na telefon) ili gadgetom koji može biti odvojen od telefona kao određeni stalak.

Nagradni natječaj započinje u ponedjeljak 17.10. i trajat će do 23.11.2022. godine.

Pobjednik nagradnog natječaja osvojit će nagradno putovanje za dvije osobe u prijestolnicu mode Milano te Galaxy Z Flip4 pametni telefon.

Više o natječaju možete pronaći na sljedećim linkovima:

INSPIRED BY YOU web stranica

INSPIRED BY YOU link za prijavu

INSPIRED BY YOU pravila natječaja

INSPIRED BY YOU: BURO. članak

 

Florian Knežević

Manager Jr. LIVE Marketing