Promocija prvostupnika i magistara dizajna te dodjela Nagrada i Priznanja Studija dizajna za akademsku godinu 2016. / 17.

promocija_novih_dizajnera_2016/2017

U četvrtak 21.12. 2017. u Velikoj dvorani Arhitektonskog fakulteta održana je kombinirana svečanost promocije prvostupnika i magistra dizajna te dodjela godišnjih nagrada i priznanja najboljim studentskim projektima u akademskoj godini 2016. / 2017.

U uvodu ove svečanosti, prisutnima su se prigodnim govorima obratili dekan Arhitektonskog fakulteta, prof. dr. sc. Krunoslav Šmit i voditelj Studija dizajna prof. Stipe Brčić. Promovirano je tridesetčetiri prvostupnika i šesnaest magistara dizajna. 
Istom prilikom dodjeljene su Nagrade i Priznanja Studija dizajna za najbolje studentske projekte u 2016. / 2017. godini. Nagrade za najbolje studentske projekte na preddiplomskom studiju dobili su Stella Grabarić studentica smjera vizualnih komunikacija i Armin Barjektarević student smjera industrijski dizajn. Nagrade za najbolje studentske projekte na diplomskom studiju dobili su Andrej Đukić student smjera industrijski dizajn i Tena Knežević studentica smjera vizualnih komunikacija.

promocija_novih_dizajnera_2016/2017