Poziv na seminar Fotosofia

Za seminar Fotosofia 16, koji će se održati 7.-13. lipnja 2021. u Zagrebu, bit će odabrano najviše 15 polaznika. Odabranima za polaznike seminara su seminar, smještaj i doručak za vrijeme trajanja seminara besplatni. Prijaviti na izbor za polaznika/cu seminara mogu se sve punoljetne osobe, nema teritorijalnih ograničenja. Prijave traju do 13. svibnja.

Sudionik/ica u izboru mora biti sposoban komunicirati na hrvatskom jeziku i mora biti u mogućnosti doći u Zagreb sudjelovati na seminaru. Sudionik iz inozemstva će dolazak u Zagreb obaviti prema epidemiološkim mjerama koje budu aktualne u trenu njegova dolaska (trenutno su to potvrda o cijepljenju, predočenje negativnog nalaza corona testa, potvrda o oporavku od infekcije...).

Na izbor se smiju prijaviti i maloljetni koji će na dan odabira polaznika (16.5.2021.) biti punoljetni, s tim da oni umjesto linka na svoju www.fotosofia.info galeriju trebaju poslati 10 fotografija, a njihovu prijavu treba poslati njihov roditelj ili skrbnik. Za postaviti galeriju odaberite 'Registracija članova' ovdje

Početak zaprimanja prijava: 8.4.2021.
Kraj zaprimanja prijava: 13.5.2021.
Navedeni datumi podrazumijevaju cijeli dotični dan od 0-24h.

U prijavi Sudionik treba poslati svoje:
1. fotografske radove u attachu e-poruke: 5 fotografija jpg, rgb, dulja stranica 800 pixela, ne komprimirati u zip, rar...
2. kratak životopis: osnovni podatci (datum rođenja, ID fotografija, kontakt telefoni, stručna sprema...), težište staviti na fotografska iskustva i planove, navesti da li fotografirate DSLR-om, skalom od 0-5 ocijeniti svoje znanje rada s programom za obradu fotografije (0=potpuno neznanje, 5=majstor obrade fotografija), opisati stupanj interesa za nastavak djelovanja na temeljima koncepta Fotosofia fotofilozofije.
3. URL galerije na www.fotosofia.info , u galeriji treba biti izloženo najmanje 10 Sudionikovih fotografskih radova.

Adresa za slanje prijava: seminar@fotosofia.info
Obavijest odabranima u uži izbor: 14.5.2021.
Selekcija odabranih u uži izbor: 16.5.2021. od 10 do cca 16h
Obavijest odabranima za sudjelovanje na seminaru: 16.5.2021.
Održavanje seminara: Zagreb 7.-13.6.2021.

Organizator zadržava pravo izmjene programa i termina seminara.

Više