Poziv na dizajnersku rezidenciju

Poziv na dizajnersku rezidenciju

Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave na kratkoročni rezidencijalni boravak za dizajnere, umjetnike, arhitekte, kreativce i izvođače koji rade na svim kulturnim poljima. Periplus radionice nudi odabranim studentima i profesionalcima iz cijelog svijeta, vrijeme i prostor gdje se razmišljanje kroz izradu, iskustveni pristup lokalnom identitetu i duboko humanizirajući odnos s prirodom mogu razviti u novi pristup kreativnosti. Prijave su otvorene do 30. travnja.

Rezidencija nudi prikupljanje znanja koje kasnije može pomoći lokalnim društvima da se bolje nose sa svojim postojećim i budućim višestrukim izazovima, snažno ih ponovno povezujući s bogatim, ali često zanemarenim potencijalom njihove lokalne sredine.

Kada: srpanj 2023

Gdje: regija Chania, Kreta, Grčka

Tko se može prijaviti: dizajneri, umjetnici i kreativci, arhitekti, inženjeri inovacija, izvođači. Trajanje boravka: dva razdoblja od 9 dana (11.-19. srpnja ili 21.-29. srpnja)

Smještaj: zajedničke sobe u seoskoj kući tipa tornja, sa svim kupaonicama WC/tuš.

Područja, oprema za rad i pomoć: zanati / dizajn / umjetnost / arhitektura / inovacija materijala / kuriranje / vizualne umjetnosti / medijska umjetnost / iskustvo prehrane

Studio / radni prostor: zajednički unutarnji i vanjski studiji.

Više