Poziv na Design District

Millennial Design, u sklopu sajma Design District koji se održava od 17. do 20. listopada u Rovinju, poziva mlade dizajnere, njihove obrazovne institucije, škole i fakultete da postanu izlagači i na taj način upotpune sajamski ugođaj svježim idejama i inovativnim proizvodima.

Millennial Design je samostalna izlagačka cjelina u okviru sajma namještaja i uređenja interijera za hotele i turističke objekte. Sajam Design District drugi puta se održava u Rovinju u staroj tvornici duhana, u upečatljivom industrijskom okruženju nekadašnjih proizvodnih hala što cijelom manifestaciji daje posebnu notu. Sajam je prošle godine posjetilo više od 7500 profesionalnih posjetitelja: arhitekata, dizajnera interijera, hotelijera i investitora. Gotovo 90% prošlogodišnjih izlagača potvrdilo je i ove godine izlaganje, što najbolje pokazuje kvalitetu događanja koje organizator naziva ne samo sajmom nego mjestom komunikacije, interakcije, novih poslovnih prilika i druženja iz kojeg proizlaze poznanstva i poslovi.

Organizator daje prostor za izlaganje bez naknade i stoji na raspolaganju za evenutalnu pomoć oko uređenja izlagačkog prostora. Veličine izlagačkih prostora za sada nisu limitirane, a nakon što istekne vrijeme za prikupljanje prijava, u dogovoru sa prijavljenima izraditi će se vizual Millennial Designa s definiranim izlagačima i njihovim prostorima.
 

Program:
Izložba radova mladih dizajnera 17. – 20.10.
Doručak sa milenijcima, svaki dan, s početkom u 9:15 sati
Najbolji „Millennium design“ – dodjela nagrade
Konferencija „And where’s the design?“