Ponovo otvorene prijave za DA! Festival – studentski festival arhitekture, dizajna i umjetnosti

Otvorene su prijave studentskih radova za prvu online izložbu na prvom online Da! Festivalu koji će se održati od 8.1. do 17. 1. 2021.. Projekt se manifestira u obliku online izložbe studentskih radova, radionica te predavanja stručnih gostiju predavača.

DA! festival studentima u područjima arhitekture, umjetnosti, dizajna i drugih srodnih područja omogućuje promicanje vlastitog rada i sposobnosti, učenje novih vještina i širenja vlastitih vidika. Kroz interdisciplinarno povezivanje svih umjetničkih, umjetničko-znanstvenih i umjetničko-tehničkih struka, podiže se svijest javnosti o radu studenata i vrijednostima istog.

Festival je u potpunosti organiziran od strane studenata studija Arhitekture i urbanizma te Studija dizajna, Sveučilišta u Zagrebu.

Prijave studentskih radova traju do 5.1.2021. Studenti mogu ispuniti PDF obrazac koji se preuzima ovdje: https://dafestival.weebly.com/prijavise.html. te ga prema uputama, zajedno s digitalnim materijalima radova iz područja arhitekture i urbanizma, krajobrazne arhitekture, grafičkog i produkt dizajna, likovne umjetnosti, dramske i glazbene umjetnosti, te tekstilnog dizajna, poslati na dafestival.apply@gmail.com.

Važno je napomenuti kako nema selekcije, tako da će svi prijavljeni radovi biti izloženi na izložbi. Također, studentima koji su se već prijavili za izložbu u ožujku organizacija DA! festivala javiti će se će putem maila.

Najbolji radovi izloženi na našoj online izložbi odabrani od strane našeg stručnog žirija biti će izloženi u Otvorenoj galeriji Muzeja suvremene umjetnosti!

Pratite novosti o festivalu i rasporedu događanja:

https://www.facebook.com/festivalDA/

https://www.instagram.com/da.festival/