Petra Piknjač, Katarina Trpčić i Zrinka Zagorec pobjednice foto natječaja „Osjeti Mediteran“

Petra Piknjač, Katarina Trpčić i Zrinka Zagorec, studentice Studija dizajna, osvojile su nagrade na međunarodnom natječaju fotografije koji se održao u sklopu četvrte međunarodne znanstvene multidisciplinarne konferencije „Mediterranean Islands Conference 2022 (MIC – Vis 2022)“.

Prvo mjesto osvojila je Petra Piknjač s fotografijom „Odmor“, drugo mjesto osvojila je Katarina Trpčić s fotografijom „Sreća prati hrabre“ dok je treće mjesto osvojila Zrinka Zagorec s fotografijom „Vremena se mijenjaju, priče ostaju“.
Tročlani stručni žiri u sastavu Mare Milin, Filip Filković Philatz i Sara Horvatić proglasio je pobjednike međunarodnog natječaja za najbolju studentsku fotografiju na temu „Osjeti Mediteran“ te je među 70 pristiglih fotografija odabrao 14 najboljih koje su bile postavljene na izložbi uoči otvorenja konferencije, na Visu, 14. rujna 2022., u organizaciji Sveučilišta VERN i Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar te uz pokroviteljstvo Predsjednika RH i Grada Visa.
S obzirom da su naše studentice Petra Piknjač i Katarina Trpčić imale obranu diplomskog rada, nisu mogle prisustvovati otvorenju izložbe, no u njihovo i svoje ime na otvorenju izložbe govorila je Zrinka Zagorec, pobjednica prošlog natječaja MIC – Vis 2020., zahvalivši žiriju što su prepoznali kvalitetu njihova rada te čestitala kolegicama na osvojenim nagradama i obrani diplomskog rada.

Čestitamo!

https://www.mic-vis.eu/Programme/Exhibition