Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 unutar programskih zemalja (KA131)

Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 unutar programskih zemalja (KA131)

Objavljen je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 unutar programskih zemalja (KA131) za akademsku godinu 2023./2024., poveznica:
http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/erasmus-natjecaj-za-mobilnost-studenata-za-studijski-boravak-programske-zemlje-ka131-eu-ak-go-1/

Molimo detaljno pročitajte upute s poveznice i sve privitke natječaju. Posebnu pažnju molimo posvetite na Dodatak 2 - studenti s manje mogućnosti.

U dokumentu Popis partnera se nalazi popis ustanova s kojima Odsjek Studij dizajna ima sporazum o interinstitucijskoj Erasmus+ suradnji (područje Vizualnih komunikacija (ISCED 0211)  i Industrijskog dizajna (ISCED 0212)). 

U dokumentu Odluka povjerenstva o kriterijima bodovanja detaljno je raspisan način evaluacije kandidata. Odluka o rasporedu kvota je dokument o rasporedu studenata dva studijska programa (arhitektura/urbanizam i dizajn) na zajedničkoj rang listi sastavnice. 

Rok za prijavu:2. ožujka 2023. (12.00 sati - podne, online i papirnato).

Potičemo studente viših godina preddiplomskog studija i diplomskog studija da se prijave, i da se prvenstveno detaljno upoznaju s procedurom na stranicama Sveučilišta u Zagrebu (Ured za međunarodnu suradnju). 

Za dodatna pitanja javite se Erasmus koordinatorici Studija dizajna Ivani Fabrio: ifabrio@arhitekt.hr