Natječaj Erasmus+ stručna praksa za 2020./21. (1. krug) - OBJAVLJEN

Ovim putem javljamo da je objavljen 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA103) za akademsku godinu 2020./21. Prvi krug Natječaja namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele početi u periodu 1. kolovoza 2020.- 15. veljače 2021. Rok za online prijave je ponedjeljak 15.6.2020. u 12h.

Postoji mogućnost i ranijeg zatvaranja natječaja u slučaju ranijeg isteka predviđenih sredstava / odnosno, produžetka u slučaju dostupnosti sredstava.

Završetak mobilnosti je najkasnije 30.9.2021.

Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/1-krug-natjecaja-za-mobilnost-studenata-erasmus-strucna-praksa-akademska-godina-202021/

VAŽNO: postupak prijave je ovaj put, uslijed izvanrednih okolnosti epidemije i potresa, predviđen isključivo elektroničkim putem, i oslanja se na pomoć koordinatora sastavnice. Predviđeno je da svaki student-prijavitelj ispunjava svoju online prijavu, a da nakon toga dostava popratne prijavne dokumentacije ide isključivo preko koordinatora sa sastavnica, koji dokumentaciju šalju na email adresu natjecaj.placement@unizg.hr. Detaljnije upute o postupku prijave šaljemo u prilogu.

Za pitanja javiti se koordinatorici Ivani Fabrio -  ifabrio@arhitekt.h