Gala Marija Vrbanić uvrštena je na Vogueovu listu 100 najvažnijih inovatora u modi 2023.

Bivša studentica Studija dizajna Gala Marija Vrbanić uvrštena je na Vogueovu listu 100 najvažnijih inovatora u modi 2023. godine! Gala Marija Vrbanić osnivačica je i kreativna direktorica Tribute Branda, digitalne modne platforme koja je s vremenom postala sinonim za nove tehnologije unutar modne industrije.

Gala Marija Vrbanić diplomirala je 2016. godine s radom SHIF_T, pod mentorstvom Ivana Doroghyija te komentorstvom Ivane Fabrio i Tomislava Vlainića, na diplomskom studiju Vizualnih komunikacija Studija dizajna. 

Tribute Brand pokrenut je 2020. godine i istaknuo se inovativnim pristupom, te posve novim i autentičnim idejama kojima su Gala Marija Vrbanić i njen tim utjecali na ostatak industrije.

Tim čine Gala Marija Vrbanić, Filip Vajda, Marina Jukić, Igor Lipovac i Marta Stražičić, a do sada su digitalnu odjeću osim za vlastiti brend, kreirali i u suradnji s Jeanom Paulom Gaultierom te Carolinom Herrerom, piše Super 1. Prošle su godine za svoj rad dobili i investiciju u iznosu od 4,5 milijuna dolara.

Izvor: medjimurski.hr