ERASMUSiraj se! – predavanje o Erasmus programima

ERASMUSiraj se! – predavanje o Erasmus programima

U utorak, 16. siječnja, na Studiju dizajna dolaze kolege iz Erasmus Student Network koji će promovirati Erasmus programe i prezentirati kako se uspješno prijaviti. Predavanje počinje u 18 sati. 

Želiš li provesti pet mjeseci u drugoj državi, steći nova iskustva i upoznati brojne zanimljive ljude? Želiš iskusiti kulturu druge države i upoznavati druge sa svojom? Erasmus+ studijski boravak je idealna prilika za to, a Erasmus Student Network (ESN) Zagreb je tu da ti pomogne oko prijave!

Uz to što radimo na stvaranju sadržaja za internacionalne studente, već 10 godina, uz potporu Sveučilišta u Zagrebu, pomažemo i lokalnim studentima koji žele iskusiti čari Erasmusa!

Događaj je namijenjen studentima Sveučilišta u Zagrebu koji su zainteresirani za program razmjene u drugoj državi kako bi stekli nova iskustva i proširili svoja znanja, stoga ako želiš čuti više o tome kako dotjerati svoj životopis, napisati vrhunsko motivacijsko pismo ili saznati koje to još opcije postoje za mobilnost osim Erasmus+ programa - na pravom si mjestu!