Dan otvorenih vrata Studija dizajna 2024!

Dan otvorenih vrata Studija dizajna!

Svi zainteresirani su dobrodošli na Dan otvorenih vrata, u subotu, 20. travnja, 11-15h, Frankopanska 12. Program Dana otvorenih vrata obuhvaća prezentaciju preddiplomskog i diplomskog programa Studija dizajna na smjerovima Vizualne komunikacije i Industrijski dizajn, predstavljanje radova raznih projektantskih kolegija nastalih tijekom više godina studiranja, uvid u postupak prijemnog ispita te razgovor o kriterijima studiranja. 

Studij dizajna već je 35 godina centralno mjesto edukacije mladih dizajnera u Hrvatskoj te jedina institucija visokog obrazovanja na kojoj se školuju industrijski dizajneri. Interdisciplinarnost u pristupu, koja povezuje umjetničko, tehničko, humanističko i društveno područje, čini ga jedinstvenim po kvaliteti edukacije.
Studij dizajna educira odgovorne i etički proaktivne kreativne profesionalce, koji su osposobljeni projektirati predmete i sustave predmeta te vizualne komunikacije u analognom i digitalnom okruženju, razvijati interakcije između korisnika i proizvoda ili usluga te implementirati dizajnersko mišljenje u različitim organizacijama. 

Vidimo se!