Dan otvorenih vrata 2019!

Dan otvorenih vrata 2019!

Dan otvorenih vrata ove se godine održava u subotu, 23.11., od 10 do 16 sati. Pozivaju se svi zainteresirani nastavnici i učenici srednjih škola na druženje u Frankopanskoj 12, u Zagrebu.

 

Cilj nam je budućim studentima pružiti što bolji uvid u našu struku kao i prezentirati edukativni proces kojim će se pomoći mladim kreativcima da postanu profesionalci u pozitivnom mijenjanju naše okoline putem industrijskog dizajna i dizajna vizualnih komunikacija. Drugim riječima, pokazat ćemo gdje i kako se postaje dizajner koji oblikuje vizualne identitete, knjige, plakate, ambalažu, namještaj, električne uređaje, interijere te mobilne i web aplikacije kao i slične proizvode i usluge.

Poziv posebno upućujemo nastavnicima umjetničkih i tehničkih predmeta koji su među svojim učenicima sigurno prepoznali kreativni potencijal i talent.

Kako bi što uspješnije prezentirali naš studij, organizirali smo dva termina u kojima bi učenici imali priliku razgovarati s nastavnicima i studentima Studija dizajna, pogledati studentske radove, pregledati mape i zadatke s prošlogodišnjih prijemenih ispita i saznati sve što ih zanima o upisu i studiranju na preddiplomskom i diplomskom Studiju dizajna.