Beyond Bauhaus – Prototyping the Future – poziv dizajnerima

Beyond Bauhaus – Prototyping the Future – poziv dizajnerima

Ove se godine obilježava stogodišnjica Bauhausa, a tom prigodom inicijativa Germany – Land of Ideas objavljuje poziv za prijave na međunarodni natječaj 'Beyond Bauhaus – Prototyping the Future'. Traže se inovativne dizajnerske ideje koje nude odgovore na društvene i ekološke probleme današnjice. Rok za prijave je 31. ožujka 2019.!

'Beyond Bauhaus – Prototyping the Future' će nagraditi dvadeset najboljih dizajnerskih ideja, a autori odabranih radova će dobiti priliku predstaviti svoje projekte na izložbi koja će se održavati u Berlinu od 16. kolovoza do 1. rujna 2019., kao dio obilježavanja 100 godina Bauhausa.

Natječaj je otvoren za dizajnere i kreatore iz svih dizajnerskih disciplina: od temeljnih istraživanja i znanosti o materijalima do dizajna proizvoda, mode, arhitekture, urbanog razvoja, mobilnosti i budućih tehnologija. Na natječaj se mogu prijaviti podjednako prototipi u razvojnoj fazi kao i pionirski projekti koji se već provode. Prijaviti se mogu pojedinci, društveni poduzetnici, tvrtke, start-up poduzeća, sveučilišta i istraživačke institucije, kao i privatne inicijative.

Više na: https://land-der-ideen.de/en/competitions/beyond-bauhaus