Radionica Autodesk Fusion 360

Radionica_Prior_2016

26.10. i 2.11. 2016. u prostorijama tvrtke PRIOR inženjering održane su radionice Fusion 360, koje su obuhvaćale osnove rada u programu Autodesk Fusion 360 i njegovu primjenu u industrijskom dizajnu.

Studij dizajna kontinuirano radi na unapređenju edukativnog procesa prema usvajanju znanja i stjecanju iskustva u realnom okruženju. 26.10. i 2.11. 2016. u prostorijama tvrtke PRIOR inženjering održane su radionice Fusion 360, koje su obuhvaćale osnove rada u programu Autodesk Fusion 360 i njegovu primjenu u industrijskom dizajnu: od izrade koncepta, preko izrade digitalnog prototipa, vizualizacije, animacije i dokumentacije. Radionici su pribivali studenti 3. semestra u okviru kolegija Projektiranje ID te zainteresirani nastavnici.

Autodesk Fusion 360 je program za projektiranje proizvoda, vizualiziranje, animiranje, izradu tehničke dokumentacije, 3D printanje, simuliranje, proračun čvrstoće i pripremu za proizvodnju na numerički upravljanim strojevima. Omogućuje parametarsko, izravno i modeliranje slobodnim formama, što ga čini posebno pogodnim u području industrijskog dizajna. Autodesk Fusion 360 uključuje čitav proces razvoja produkta u jedinstvenu „cloud” platformu dostupnu na PC i MAC računalima. Omogućuje suradnju na projektu u stvarnom vremenu, bilo kada i bilo gdje, na različitim stacionarnim i mobilnim platformama. Tvrtka PRIOR inženjering ovu je radionicu održala besplatno, a najbolji studentski rad na kraju 3. semestra nagradit će prigodnom nagradom.

Radionica_Prior_2016
Radionica_Prior_2016
Radionica_Prior_2016