Godišnja nagrada Studija dizajna 14/15

Godišnja_nagrada_Studija_dizajna_14/15

Godišnje nagrade namijenjene su studentskim projektima nastalim u nastavnim i izvanastavnim aktivnostima na kolegijima Industrijski dizajn odnosno Vizualne komunikacije.

Na svečanoj dodjeli godišnjih nagrada i priznanja u organizaciji Studija dizajna Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, nagrađena su četiri najbolja studentska projekta nastala u akademskoj godini 2014./2015. i dodijeljeno je i priznanje za projekt-radionicu "Rešetke nisu prepreke". Ovogodišnje nagrade dodijeljene su po treći put, počevši od 2012. godine. Povjerenstvo Studija dizajna za dodjelu nagrada i priznanja rukovodilo se pri izboru s nekoliko važnih kriterija. Od studentskih se radova zahtijevala inovativnost i kreativnost projekta, pozitivna društvena usmjerenost projekta, njegova praktična primjenjivost i pozitivan doprinos dizajnerskoj struci.

Ovogodišnji dobitnici nagrada su:
Za projekte na preddiplomskom Studiju dizajna 
Valentina Sunek / projekt "Zipka Sway" 
Grgo Petrov / samoinicirani projekt "Moj pervi abecedarij - slikovnica",
Za projekte na diplomskom Studiju dizajna 
Dorja Benussi / projekt "Senzomotorno stimulativna edukacijska oprema" 
Zrinka Horvat / projekt "Taktilna slikovnica za slijepu djecu" 

Ovogodišnji dobitnici priznanja su: 
Grupa autorica (Dina Bartolić, Elizabeta Bošnjak, Ivana Hrabar, Katarina Huljev, Maja Jandrić, Monika Močević, Laura Mrkša, Helena Nemec, Nataša Njegovanović, Iva Udovičić, Lea Vavra, Petra Vrdoljak) za projekt-radionicu "Rešetke nisu prepreke". 

Godišnja_nagrada_Studija_dizajna_14/15
Godišnja_nagrada_Studija_dizajna_14/15
Godišnja_nagrada_Studija_dizajna_14/15
Godišnja_nagrada_Studija_dizajna_14/15