Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za ak. god. 2016./2017.

Vidi pod Referada / Natječaji

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za ak. god. 2016./2017.

Na temelju odredbi čl. 2. Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za ak. god. 2016./2017. Pravo natjecanja imaju svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Više o Nagradi, prijavama, Povjerenstvu za dodjelu i dosadašnjim dobitnicima saznajte ovdje. Prijave na Natječaj obavljaju se isključivo elektroničkim putem, upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu. Za pristup aplikaciji, potrebna je prijava identiteta kroz AAI EduHR sustav. Rok za prijavu na Natječaj je 28. travanj 2017. godine. Za pristup aplikaciji kliknite ovdje.

Natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2016./2017. Prijave na Natječaj obavljaju se isključivo elektroničkim putem, upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu. Za pristup aplikaciji, potrebna je prijava identiteta kroz AAI EduHR sustav. Natječaj je otvoren do 5. ožujka 2017. godine. Za pristup aplikaciji kliknite ovdje.

2017 Natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu

Vidi pod Referada / Natječaji

Nagrada za studente i mlade znanstvenike

Almae Matris Alumni Croaticae – Ogranak za Veliku Britaniju (AMAC-UK) raspisao je akademsku nagradu za 2017. godinu u iznosu od 1.000 GBP za jednokratni posjet znanstvenoj instituciji u Velikoj Britaniji, sa svrhom da studentima i mladim znanstvenicima iz Republike Hrvatske omogući i olakša ostvarenje projekata iz njihovog područja interesa. Rok za prijavu je 24. travanj 2017. godine. Više o uvjetima natječaja saznajte ovdje.

Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba

Na mrežnoj stranici Grada Zagreba objavljen je Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba studentima za ak. god. 2016./2017. i Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba doktorandima za ak. god. 2016./2017. Rok za podnošenje molbi je 2. studeni 2016. godine. Više o Natječaju saznajte ovdje.